Octavia

Bent u op zoek naar een stoere, robuuste auto met volop ruimte? Dan is de Škoda Ovtavia uiterst geschikt voor u. De auto heeft buitengewoon veel ruimte, het hele gezin past erin en beschikt over een groot bagageruim. Het is een auto waar u mee op vakantie kunt gaan en veel in kan vervoeren. Daarnaast is de Škoda Ovtavia van binnen voorzien van een functionele inrichting en met een mooi design. En daar is nog lang niet alles mee gezegd.

Volop keuze

De Škoda Ovtavia is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en alle modellen zijn uitgerust met slimme en handige snufjes. Zo kunt u bijvoorbeeld uw smartphone makkelijk aansluiten op de speakers, biedt deze auto u en alle passagiers vijf sterren veiligheid op de weg en technisch gezien een zuinige, betrouwbare motor. Het is mogelijk de Škoda Ovtavia geheel naar eigen wens configureren. Alsof dat nog niet genoeg is, u kunt de auto ook nog uitbreiden met bijzondere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan regensensors, chromen accenten of knie airbags.

Over Versluis

Versluis Automobielen is dé enige officiële, erkende dealer van Škoda voor Zoetermeer, Lansingerland en Rijnwoude. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u te bekijken welk model het beste bij u past. Ook voor onderhoud van uw Škoda kunt u bij ons terecht. Ons team is er voor u. Wilt u een proefrit? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden showroom:
maandag t/m donderdag: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-21.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

Openingstijden werkplaats:
maandag t/m donderdag: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten

Onze vestiging