Over ons

ŠKODA reparatie

Dient uw ŠKODA gerepareerd te worden? Bij Versluis Automobielen kunt u hiervoor terecht. De reparatie vindt plaats in onze werkplaats door gekwalificeerde personeelsleden.

Groot onderhoud

Dient er een ABS reparatie plaats te vinden, kampt u met problemen met uw distributieriem, uitlaat, dynamo, versnellingsbak of bijvoorbeeld uw koppeling? Wij bellen u altijd van te voren netjes op wanneer er een grote ingreep gedaan dient te worden.
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om van vervangend vervoer gebruik te maken. Hierdoor kunt u naar het werk of opleiding toe en bent u niet afhankelijk van anderen die u moeten ophalen.

 

Waar zijn wij gevestigd?

Versluis Automobielen is gevestigd aan de Argonstraat 10 te Zoetermeer. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanuit Berkel en Rodenrijs en Pijnacker via de N470. Vanuit Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg via de A12.

Extra garantie

Bij ŠKODA hoeft u nooit voor verrassingen komen te staan. Onverwachte reparatiekosten zijn nooit prettig. Dit kunt u zeer voordelig voorkomen door  ŠKODA Extra Garantie voor één of twee jaar af te sluiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

 

ŠKODA Onderhoud

Bent u op zoek naar een plek waar u mooie auto’s kunt kopen in de regio van Zoetermeer? Vast en zeker. Kom dan naar ŠKODA-dealer Versluis Automobielen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Onze ligging is erg centraal en zijn ook voor omliggende plaatsen rondom Zoetermeer prima te bereiken. Vanuit bijvoorbeeld Leidschendam en Voorburg kunt u prima vanaf de snelweg onze vestiging vinden.

Wat doen wij

In onze werkplaats verrichten wij verschillende soorten onderhoud aan uw auto. Kleine beurten, grote beuren, accu’s, banden maar ook de APK keuring kunnen wij allemaal voor u regelen. Het is fijn om uw auto regelmatig te controleren. Zo weet u zeker dat er niks mis mee is en kunt u met een gerust hart de weg op.

 

 

ŠKODA showroom

Het is bij ons mogelijk om een proefrit in te plannen in het door u gewenste ŠKODA-model. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over het model waar u een rit in wilt maken.

Onderdeel van Volkswagen Groep

Zoals u wellicht weet is ŠKODA onderdeel van de Volkswagen Groep. Wij staan voor uitstekende service, kwaliteit, betrouwbaarheid, milieubewust en duurzaamheid.

Slogan ŠKODA

Škoda staat voor ‘Simply Clever’. Wij geven veel aandacht aan de bestuurders van onze auto’s. Zodat zij een zo comfortabel mogelijke autorit hebben.

Garantie

Bij ŠKODA willen wij dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dankzij de ŠKODA Extra Garantie kunt u uw garantie met één of twee jaar uitbreiden. Hierdoor komt u niet voor onverwachte reparatiekosten te staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar kunt u ons vinden?

Versluis Automobielen is gevestigd aan de Argonstraat 10 te Zoetermeer. We zijn uitstekend bereikbaar voor iedereen die woonachtig is in Lansingerland en Rijnswoude.

17.00 uur

Neem contact op

3 + 15 =

Maak ook een afspraak

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden

Showroom: 
ma t/m do: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-18.00 uur en 19:00-21:00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

 

Werkplaats:
ma t/m do: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten