Škoda Citigo

De Škoda Citigo is niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Deze auto is ideaal voor wie regelmatig door de stad moet rijden, maar ook op lange afstandsritten weet deze auto u een comfortabele rit te bieden. De auto wordt geleverd als drie- en vijfdeurs variant en is verkrijgbaar met een 44 kW (60 pk) of een 55 kW (75 pk) benzinemotor. De Škoda Citigo trekt snel op en het is geen probleem om mee te komen met de krachtigere auto’s.

Noodremsysteem

Uniek voor een auto uit het A-segment is dat de Škoda Citigo beschikt over een automatisch noodremsysteem, hierdoor kan een botsing voorkomen worden. Met behulp van een laser wordt er voortdurend in de gaten gehouden wat er voor uw auto gebeurt. In de stad wil het nog wel eens voorkomen dat auto’s zo dicht op elkaar rijden dat een botsing in een klein hoekje zit. Door dit systeem wordt het voorkomen. Let u even niet op, dan zorgt het systeem ervoor dat er afgeremd wordt.

De Škoda Citigo is dé compacte stadsauto met een opmerkelijk comfortabele ligging op de weg en verrassend veel ruimte binnenin.

Over Versluis

Versluis Automobielen is dé enige officiële, erkende dealer van Škoda voor Zoetermeer, Lansingerland en Rijnwoude. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u te bekijken welk model het beste bij u past. Ook voor onderhoud van uw Škoda kunt u bij ons terecht. Ons team is er voor u. Wilt u een proefrit? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden showroom:
maandag t/m donderdag: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-21.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

Openingstijden werkplaats:
maandag t/m donderdag: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten

Onze vestiging