ŠKODA Kamiq

Nieuwe compacte cross-over

 

Kamiq

Wereldpremière: 5-17 maart
De nieuwe stads-SUV gebasserd op de VISION X 

De nieuwe cross-over van Škoda combineert zijn stoere looks met het gemak van een compacte auto. Dit omschrijft de nieuwe Kamiq het best. De klassieke voordelen van een SUV – een hoge zit, optimaal zicht rondom, veiligheid en flexibiliteit – blijven behouden terwijl deze wagen de wendbaarheid heeft van een coupé in de compacte klasse.

De Škoda Kamiq is gebouwd op het modulaire MQB platform waardoor de royale beenruimte, die u gewend bent van Škoda, weer terugkeert in deze wagen. Ook de achterpassagiers hebben alle beenruimte die ze nodig hebben; de ruimte tussen de knieën en de voorstoelen bedraagt liefst 73 millimeter. Ook is er gedacht aan bagageruimte. Met alle stoelen in rechtopstaande positie heeft de Kamiq als 400 liter bagageruimte die eenvoudig te vergroten is tot 1.395 liter wanneer de rugleuningen van de achterbank worden neergeklapt. 

Nieuw interieurconcept

Het nieuwe interieur van de Škoda Kamiq combineert strak design en praktische bediening met Škoda’s gebruikelijke hoeveelheid beschikbare binnenruimte.

Het nieuwe interieurconcept dat voor het eerste te zien was in de VISION RS car komt tot level in de Kamiq. Het instrumentenpaneel heeft een vrijstaand scherm die de symmetreiche lijnen van de grille en motorkop volgt wat zorgt voor een mooi geheel. Het instrumentenpaneel heeft ook een ergonomische polssteun wat het bedienen van het touchscreen erg makkelijk maakt. De ventilatieopeningen strekken deze keer van het dashboard helemaal door naar de portieren waardoor het ruimtelijke effect wordt versterkt. De ambient sfeerverlichting is in te stellen in te kleuren koper, rood of wit, wat bedrijgt aan een aangename sfeer. De Kamiq kan ook geleverd worden met stoelbekleding ggemaakt van Suedia microvezel. Tevens zijn er optionele comforverhogende opties zoals; verwarming van de vooruit, de achterzittingen en het stuurwiel

 

Het Nieuwe Interieurconcept

 

Vrijstaand en Duidelijk Zichtbaar Scherm

 

Elegante Microvezel Stoelbekleding

 

Nieuwe Oppervlaktestructuur

 

 

Neem contact op

15 + 11 =

Maak ook een afspraak

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden

Showroom: 
ma t/m do: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-21.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

 

Werkplaats:
ma t/m do: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten