ŠKODA Kodiaq

Rijklaar vanaf € 31.190,- of financier v.a. € 408,-

Wat is mijn auto waard?

Klik hieronder en bereken uw inruilwaarde
Klik hier

Kodiaq

Bij de Skoda Kodiaq moet je automatisch denken aan een stoere alleskunner. De Skoda Kodiaq valt in de klasse van de grote SUV’s. De Skoda Kodiaq heeft alle exclusieve kenmerken die het model een beresterke speler maken. Als eerste voldoet de Skoda Kodiaq aan alle veiligheidsfeatures. Dit straalt de auto ook uit door zijn robuuste buitenkant. Ook voor ruimte ben je bij de Skoda Kodiaq aan het goede adres. De Skoda Kodiaq biedt niet alleen plek voor 5, maar zelfs ook voor 7 inzittenden. Over aandrijving hoef jij je bij de Skoda Kodiaq geen zorgen te maken, met de TSI benzine- of TDIdieselmotoren en voor- of achterwielaandrijving ben je zorgeloos op weg. Een ander voordeel van de Skoda Kodiaq is de overvloedige bagageruimte. Je hebt standaard al een inhoud van 720 liter bagageruimte, maar dit kan zelfs 2065 liter worden als je de achterbank neerklapt. Hiermee heeft de Skoda Kodiaq de ruimste bagageruimte in zijn klasse. Kortom, de mogelijkheden zijn ongekend met de Skoda Kodiaq.

 – Ruime Bagageruimte, tot wel 2065 liter
– Jouw voordeel als klant kan oplopen tot wél 3000 euro – De Skoda Kodiaq is klaar voor het avontuur, maar is ook veelzijdig
– Wel plaats voor optioneel 7 personen, daarmee ruimste auto in SUV klasse 

Aan de top: connectiviteit

Op het gebied van connectiviteit kun je het beste verwachten van de Skoda Kodiaq. Dit wordt ook vertaald op het gebied van infotainmentelementen. Deze zijn namelijk gebaseerd op de tweede generatie van de Modulaire infotainment Matrix van de Volkswagen Groupen. Deze infotainmentelementen bieden veel opties en interfaces. Hier wordt vaak gewerkt met touchscreens. Daarnaast wordt er voorzien in een Wifi-hotspot door middel van de high-end Columbus- en Amundsen-systemen. Een LTE-model voor het Columbus-systeem is een optie bij de Skoda Kodiaq. Dit zorgt voor een snelle verbinding met het interneten voor mobiele devices.

Naast het infotainment die voor informatie en navigatie zorgen, biedt de Skoda nu ook Care Connect service aan. Care Connect Service helpt je in het geval van pech onderweg en noodhulp. Dit gebeurt onder andere door de eCall noodhulpknop, vanaf 2018 verplicht in alle nieuwe auto’s in Europa. Diverse andere online diensten worden mogelijk gemaakt door de Skoda Connect app. Deze kan gedownload worden via de smartphone. Deze koppeling met de smartphone is een andere innovatieve stap van de Skoda Kodiaq. Met dit systeem zijn er verschillende opties. Zo zijn de Smartlink, Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM en Smartgate beschikbaar.

Smartgate is een van de meeste gebruikte opties, en daardoor standaard voor onze geavanceerde systemen. De Phonebox zorgt ervoor dat je door middel van de dakantenne eenvoudig jouw telefoon kunt opladen.

Bekijk onze Kodiaq voorraad nieuw!

Bekijk onze Kodiaq occasions!

Neem contact op

2 + 1 =

Maak ook een afspraak

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden

Showroom: 
ma t/m do: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-21.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

 

Werkplaats:
ma t/m do: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten