Škoda Reparatie

Dient uw Škoda gerepareerd te worden? Bij Versluis Automobielen kunt u hiervoor terecht. De reparatie vindt plaats in onze werkplaats door gekwalificeerde personeelsleden.

Groot onderhoud

Dient er een ABS reparatie plaats te vinden, kampt u met problemen met uw distributieriem, uitlaat, dynamo, versnellingsbak of bijvoorbeeld uw koppeling? Wij bellen u altijd van te voren netjes op wanneer er een grote ingreep gedaan dient te worden.
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om van vervangend vervoer gebruik te maken. Hierdoor kunt u naar het werk of opleiding toe en bent u niet afhankelijk van anderen die u moeten ophalen.

Waar zijn wij gevestigd?

Versluis Automobielen is gevestigd aan de Argonstraat 10 te Zoetermeer. Wij zijn uitstekend bereikbaar vanuit Berkel en Rodenrijs en Pijnacker via de N470. Vanuit Leidschenveen, Nootdorp en Ypenburg via de A12.

Extra garantie

Bij Škoda hoeft u nooit voor verrassingen komen te staan. Onverwachte reparatiekosten zijn nooit prettig. Dit kunt u zeer voordelig voorkomen door  Škoda Extra Garantie of Škoda Zekerheidspolis voor één of twee jaar af te sluiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Wilt u weten wat wij voor uw Škoda kunnen betekenen qua onderhoud? Neem dan contact op met de werkplaats. We zullen het onderhoud aan uw auto zo spoedig mogelijk inplannen in onze agenda. Heeft u vragen? Stel deze aan de gespecialiseerde vakmensen van Versluis Automobielen. Wij helpen u graag.

U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 079-3634848 of per mail: info@autoversluis.nl.

 

Over Versluis

Versluis Automobielen is dé enige officiële, erkende dealer van Škoda voor Zoetermeer, Lansingerland en Rijnwoude. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u te bekijken welk model het beste bij u past. Ook voor onderhoud van uw Škoda kunt u bij ons terecht. Ons team is er voor u. Wilt u een proefrit? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden showroom:
maandag t/m donderdag: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-21.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

Openingstijden werkplaats:
maandag t/m donderdag: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten

Onze vestiging