ŠKODA Superb

Rijklaar vanaf € 35.290,- of private lease v.a. €579,-

Wat is mijn auto waard?

Klik hieronder en bereken uw inruilwaarde
Klik hier

Superb

De naam SUPERB verraadt eigenlijk al wat voor auto je kan verwachten. Het model brengt namelijk zowel op zakelijk als privé terrein nadrukkelijk zijn succes naar voren. De SUPERB beschikt daarnaast over een chique belijning dat overeenkomt met een premium limousine. Ook heeft het model de grootte en het gemak van een multifunctionele gezinsauto.

• Elegante belijning
• Grootte en het gemak van een multifunctionele gezinsauto
• Succesrijke leasetopper

Scherp en helder design

De SUPERB is ontworpen op grond van de nieuwste designlijn van ons merk. Zo is de SUPERB een stuk omvangrijker dan de vorige modellen. De lengte van het model omvat namelijk 4,86 m (+ 28 mm) en de breedte 1,86 m (+47 mm). Verder heeft de SUPERB, in vergelijking met de vorige modellen, een groei doorstaan van 80 mm tot 2,84 m. Een tegenhanger hiervan is de carrosserie overhang. Deze is maar liefst 61 mm korter dan het vorige model. Daarnaast is er zowel voor, als achter, een toename gekomen in de spoorwijdte. Deze combinatie zorgt ervoor dat er impressieve afmetingen uit voortvloeien.

Verder zorgt de licht neergaande daklijn en de spitse lijnvoering ervoor dat het model in hoge mate elegantie vertoont. Hetzelfde geldt voor de brede grille, de kenmerkende koplampen en de subtiele dak- en deurdesigns van de SUPERB. Ook wordt de goede combinatie tussen de vorm en werking onderstreept. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ruime en uitgestrekte achterlichten die de LEDtechnologie benutten.

De nieuwe SUPERB is nóg ruimer dan het vorige model. Dit komt doordat de wielbasis en spoorbreedtes zich in sterke mate hebben ontwikkeld. Daarnaast heeft er een toename plaatsgevonden in de hoofd-, arm- en beenruimte voor de bestuurder en reiziger(s). Zo is de hoofd- en armruimte met 4 cm gegroeid en de beenruimte (op de achterbank) met 157 mm. Dit laatste is bijna twee keer zo groot als de primaire concurrenten.

Met een hoofdruimte van 980 mm is de SUPERB fenomenaal in dit segment. Achterin hebben de passagiers eveneens meer ruimte gekregen. Ditmaal ook voor de armen (+69 mm). Verder bedraagt de inhoud van de bagageruimte maar liefst 625 liter. Dit is dus 30 liter meer dan de voorganger van de SUPERB. Op het moment dat de achterbank wordt neergeklapt, bevat de bagageruimte een inhoud tot wel 1.760 liter.

 

Bekijk onze Superb voorraad nieuw!

Bekijk onze Superb occasions!

Neem contact op

13 + 14 =

Maak ook een afspraak

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden

Showroom: 
ma t/m do: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-21.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

 

Werkplaats:
ma t/m do: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten