Škoda Onderhoud

Bent u op zoek naar een plek waar u mooie auto’s kunt kopen in de regio van Zoetermeer? Vast en zeker. Kom dan naar Škoda-dealer Versluis Automobielen.

Ligging

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer. Onze ligging is erg centraal en zijn ook voor omliggende plaatsen rondom Zoetermeer prima te bereiken. Vanuit bijvoorbeeld Leidschendam en Voorburg kunt u prima vanaf de snelweg onze vestiging vinden.

Wat doen wij

In onze werkplaats verrichten wij verschillende soorten onderhoud aan uw auto. Kleine beurten, grote beuren, accu’s, banden maar ook de APK keuring kunnen wij allemaal voor u regelen. Het is fijn om uw auto regelmatig te controleren. Zo weet u zeker dat er niks mis mee is en kunt u met een gerust hart de weg op.

Seizoencheck

Het is slim om uw auto om het seizoen te laten controleren. Dit wordt ook wel de zomer – en wintercheck genoemd. Zo weet u zeker dat uw auto tegen alle weersomstandigheden bestemd is. Denk hierbij aan het openen van uw deur tijdens een strenge winter, maar ook of uw oliepeil op orde is.

Waarom Versluis Automobielen?

Er zijn enorm veel autowerkplaatsen in Nederland waar u uw Škoda zou kunnen laten onderhouden. Maar waarom moet u dit juist bij ons laten doen? Een van onze velen gemakken die wij bieden is een snelle levering. Wij zorgen ervoor dat wanneer u uw Škoda bij ons aflevert, wij hem zo snel mogelijk weer aan u kunnen bieden. Zo zit u niet lang zonder Škoda en kunt u weer snel de weg op. Natuurlijk gaat dit niet ten koste van de kwaliteit, waar wij ook garant voor staan. Wij streven ernaar u, de klant, te blijven verbazen met een zo snel mogelijke levering van de beste kwaliteit.

Kom onze werkplaats dus een keertje opzoeken in Zoetermeer, en zorg voor uw auto!

Over Versluis

Versluis Automobielen is dé enige officiële, erkende dealer van Škoda voor Zoetermeer, Lansingerland en Rijnwoude. Onze adviseurs staan voor u klaar om samen met u te bekijken welk model het beste bij u past. Ook voor onderhoud van uw Škoda kunt u bij ons terecht. Ons team is er voor u. Wilt u een proefrit? Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Argonstraat 10
2718 SM Zoetermeer
Tel: 079 - 363 4848
Mail: info@autoversluis.nl

Openingstijden showroom:
maandag t/m donderdag: 09.00-18.00 uur
vrijdag: 09.00-21.00 uur
zaterdag: 09.00-17.00 uur
zondag: gesloten

Openingstijden werkplaats:
maandag t/m donderdag: 08.00-17.00 uur
vrijdag: 08.00-16.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur
zondag: gesloten

Onze vestiging